Ekstratilbud i eksamenstiden

Har det blitt litt mange våkenetter og litt lite mat i eksamenstiden? Slapp av. Vi er her for deg! Vi har mange gode tilbud nå i det verste stresset, sånn at du kan fokusere på studiene dine og allikevel få spist godt og holdt deg aktiv.

Halv pris på svart kaffe i Miljøkopp/egen termos

Bruker du Miljøkoppen, en egen termos eller porselenskopp får du svart kaffe til halv pris i eksamensperioden. Få en oppkvikker og spar miljøet i samme slengen. 

Kafeene

Alle kafeene har tilbud i eksamenstiden. Du kan kjøpe deg en matpakke som inneholder en valgfri halvliter Bonaqua, frukt og rundstykke med ost og skinke for 28 kr.  

Eksamensgaranti i studentbarnehagene

Som student med barn i studentbarnehage får du flere fordeler, særlig i eksamenstiden. Eksamensgarantien innebærer at dersom eksamenen faller på samme dag, eller nært opp til en av barnehagens fagdager og du mangler barnevakt, stiller vi opp med vikar og hjelper deg! Hvis barnet ditt blir sykt i løpet av lesedagene tett opp til eksamen, eller på selve eksamensdagen hjelper vi deg med det også.

Yoga på Kraft

Hver tirsdag morgen fra 08.00 til 09.00 er det yoga for studenter på Kraft sportssenter. Du melder deg på i resepsjonen. 

Kraft kjører også PT kampanje. Studenter får ut mai 10% rabatt på 10 og 20 klipp. 

Studentrådgivinga

Av og til kan livet by på utfordringer som gjør det å være student ekstra vanskelig. Da er det fint å vite at hjelpen er nær. På Studentrådgivinga jobber det kompetente fagfolk med bred erfaringsbakgrunn som kan bistå med å sortere tanker og følelser i en hektisk hverdag.
Tilbudet er gratis og henvisning er ikke nødvendig. 
 

Siste nytt

Rådgivinga

Treningslos

Har du lyst til å begynne å trene, men noe stopper deg? Kanskje synes du at det er litt skremmende å melde seg inn på et treningssenter, eller er du bekymret for at du skal gjøre noe feil og er usikker på hvordan du burde oppføre deg? Trenger du bare litt motivasjon eller at noen heier litt på deg? Skulle du ønske du hadde litt hjelp til disse tingene for å komme i gang med trening?

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.

Åpningstider påsken 2019

Samskipnaden har redusert åpningstid i forbindelse med påsken 2019.