Flere av Samskipnadens tjenester er stengt fredag 8. november

Fredag 8. november er det ansattsamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års jubileum, og flere av våre tjenester er derfor denne dagen stengt. Se hva som påvirkes her.

Mat & Drikke

Alle kafeer holder stengt med unntak av Grut, ILP, MIX og Farmasi.

Farmasikafeen holder åpent fra kl. 08.00 - 14.30, ILP-kafeen holder åpent som vanlig, MIX er åpent fra 08.00 til 16.00, mens Grut har åpent fra 08.00-13.00.

 

Vaktmestertjenester og renhold

Det vil bli gjort renhold, men vaktmestertjenestene er ikke tilgjengelig. Oppstår en krisesituasjon som ikke kan vente til mandagen, kontakt NOKAS på telefon: 975 30006

 

Studentrådgivinga

Studentrådgivinga holder stengt. Det er blitt sendt ut beskjed til alle dette påvirker.

 

Servicesenteret

Servicesenteret og boligavdelingen holder stengt. Sender du oss en henvendelse på fredagen kan det derfor dessverre være at du må vente til mandag på svar.

 

Studentbarnehagene

Alle studentbarnehager holder stengt pga. planleggingsdag.

 

Idrett

Kraft sportssenter og våre andre tilbud innen idrett holder åpent som normalt.

Siste nytt

Bolig

Nå kan du lade elbilen hos Samskipnaden

Samskipnaden gir nå alle våre beboere i Tromsø med elbil mulighet for å lade på våre nye ladestasjoner, plassert på Prestvannet studentboliger.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Studentliv

Hybelkonsertene ble en kjempesuksess!

Når Samskipnaden har bursdag feires det med stil! Flere heldige vinnere fikk intimkonsert på hybelen sin med bandet A Million Pineapples når vi feiret vårt 50-årsjubileum.