Nå kan du lade elbilen hos Samskipnaden

Samskipnaden gir nå alle våre beboere i Tromsø med elbil mulighet for å lade på våre nye ladestasjoner, plassert på Prestvannet studentboliger.

På Prestvannet studentboliger tilbyr vi nå elbillading til alle våre beboere. Dersom du er beboer på Prestvannet eller Elverhøy studentboliger kan du leie fast parkeringsplass med egen ladestasjon. Bor du i våre andre boligområder, kan du kjøpe ladetillatelse. Samskipnaden garanterer grønn strøm, og studenter vil kunne lade bilen med 100 % fornybar energi. Parker el-bilen din hos oss og bidra til utvikling av mer miljøvennlig energi uten et eneste karbonavtrykk.

 

Hvordan kan jeg få min egen parkeringsplass?

Det er tilgjengelig 5 faste plasser og 2 kun for lading. Fast plass kan leies av beboere på Prestvannet eller Elverhøy studentboliger. Meld din interesser ved å ta direkte kontakt med Servicesenteret. Husk å ta med registreringsnummer på elbilen din slik at du får parkeringskort og ladetillatelse. Parkeringskort skal ligge synlig i bilens frontrute.

Månedsleien for fast plass er på 500,- per parkeringsplass, i tillegg til et depositum for ladebrikken. Dette dekker parkeringskostnad, faktisk forbrukt strøm og tilgang til ladestasjon. Faktureringen skjer sammen med husleien.

 

Kan jeg hurtiglade og kjøre videre?

Du som beboer i Samskipnaden kan bli med i en rotasjonsordning. På lik linje med andre ladestasjoner kan man lade bilen, og så kjøre videre. Man betaler for strømmen man bruker der og da gjennom EasyPark. Merk at man ikke kan stå der uten at bilen er under aktiv lading gjennom tilkoblet strømuttak.

 

Kommer det ladestasjon på alle boligområder?

Ladestasjoner er et nytt tilbud til Samskipnadens beboere, så det kan forekomme endringer i tilbudet når vi er mer kjent med etterspørselen fra våre studenter. Allikevel så ser vi at dette er noe studentene vil ha, og neste ladestasjon kommer til Mortensnes studentboliger i nær framtid.

 

Hvor kan jeg spørre mer om dette?

Besøk vårt Servicesenteret, eller ta kontakt på «MinSide». 

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Studentlivlosene

Ingrid, Andreas og Marthe er opptatt av at du som student finner deg godt til rette i studentlivet, og jobber for at du vet hva Tromsø kan tilby deg som student.

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.