Utvidet åpningstider og PT-kampanje på Kraft sportssenter

Kraft sportssenter har nye åpningstider i 2020, slik at du kan bli enda mer #svettpåkraft. Vi har også tilbud på PT-timer i hele januar!

Nye åpningstider

Mandag - torsdag 06:00-23:00 (bemannet 08:00-22:30)

Fredag 06:00-22:00 (bemannet 08:00-21:00)

Lørdag - søndag 06:00-20:00 (bemannet 10:00-20:00)

 

Er du ikke medlem enda? Bli medlem her.

 

PT-kampanje

Ønsker du hjelp til å komme i gang med treningen, eller veiledning for videre fremgang? Våre PT-er kan hjelpe deg!

Januar er en måned mange har et ønske om å komme i gang med gode treningsrutiner eller setter seg mål med utviklingen i treningen sin. Noen syns kanskje det er litt skummelt å ikke helt vite hvor en skal begynne, eller kanskje ønsker du bare litt råd og veiledning før du setter i gang? Kanskje har du satt deg et mål om å løfte x antall kilo eller sette ny personlig best i benk? Våre PT-er er her for deg - uansett hva ditt utgangspunkt eller ønske med treningen er.

I hele januar får du 10% rabatt på kjøp av 5, 10 og 20 PT-timer hos oss. PT-ene ved Kraft Sportssenter har stor kunnskap og treningsglede, og deler gjerne av dette med deg.

Interessert i å begynne med PT-timer?

Kom innom, ring oss eller send oss en mail, så kontakter vi deg.

Telefon: 77 64 90 60 // e-post: Kraft@kraftsportssenter.no merk e-posten med PT-time

Siste nytt

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula? Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.

Kan æ få være sola di?

Mørketidskafé i Breiviklia

Kan æ få være sola di