Studentlivlosene

Ingrid, Andreas og Marthe er opptatt av at du som student finner deg godt til rette i studentlivet, og jobber for at du vet hva Tromsø kan tilby deg som student.

 

Samskipnadens ferskeste velferdstilbud er Studentlivlosene - tre studenter som loser deg gjennom studietida. Det gjør de ved å finne en studentforening eller andre fritidstilbud som passer for deg, gi deg nyttige tips om det å være student ved UiT og arrangerer aktiviteter alle studenter kan delta på.

 

Book en samtale med en av studentlivlosene ved å sende en e-post til studentliv@samskipnaden.no eller send oss en melding på Facebook. Du kan også treffe de ved å møte opp på et av arrangementene. Oversikt over disse finner du på Samskipnadens Facebookside.

 

Kommende arrangementer:

 3. februar: Bålkveld på Charlottenlund

21. februar: Spillkveld i Café Bodega

1. april: Påskeeggjakt på UiT

23. mai: Aktivitetsdag i Telegrafbukta

 

Arrangementene i regi av studentlivlosene er alltid gratis og for alle studenter. Perfekt for å bli kjent med andre studenter i byen!

 

Få mest mulig ut av studietiden -  ta kontakt med Studentlivlosene i dag!

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i påsken

Vi håper alle får en god påske. Her er oversikten over våre tjenester med begrensede åpningstider i påskeferien. 

Easter

Easter in Norway – general information and celebrating while distancing

Easter is serious business for Norwegians. Most shops are closed, and under normal circumstances, everyone would go away for the Easter holiday, preferably to a cabin in the mountains to ski, eat kvikklunsj and drink Solo. This year will be a bit different, but you can still try some Norwegian Easter traditions.

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.