Studentlivlosene

Ingrid, Andreas og Marthe er opptatt av at du som student finner deg godt til rette i studentlivet, og jobber for at du vet hva Tromsø kan tilby deg som student.

 

Samskipnadens ferskeste velferdstilbud er Studentlivlosene - tre studenter som loser deg gjennom studietida. Det gjør de ved å finne en studentforening eller andre fritidstilbud som passer for deg, gi deg nyttige tips om det å være student ved UiT og arrangerer aktiviteter alle studenter kan delta på.

 

Book en samtale med en av studentlivlosene ved å sende en e-post til studentliv@samskipnaden.no eller send oss en melding på Facebook. Du kan også treffe de ved å møte opp på et av arrangementene. Oversikt over disse finner du på Samskipnadens Facebookside.

 

Kommende arrangementer:

 3. februar: Bålkveld på Charlottenlund

21. februar: Spillkveld i Café Bodega

1. april: Påskeeggjakt på UiT

23. mai: Aktivitetsdag i Telegrafbukta

 

Arrangementene i regi av studentlivlosene er alltid gratis og for alle studenter. Perfekt for å bli kjent med andre studenter i byen!

 

Få mest mulig ut av studietiden -  ta kontakt med Studentlivlosene i dag!

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.

Trening

Utvidet åpningstider og PT-kampanje på Kraft sportssenter

Kraft sportssenter har nye åpningstider i 2020, slik at du kan bli enda mer #svettpåkraft. Vi har også tilbud på PT-timer i hele januar!