Gradvis gjenåpning av våre kantiner

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Grut og Teorifagskantina med et redusert tilbud til studenter på campus

Etter at UiTs regler for opphold på campus ble endret fra og med uke 20, har Samskipnaden jobbet med å sikre et mat- og drikketilbud til studenter og ansatte på alle campuser. Fra og med mandag 18. mai åpner vi derfor utvalgte kantiner og en kaffebarer med et redusert tilbud på alle campus. 

 

Er du sulten eller kaffetørst er det altså mat og få (kjøpe).  

Mandag 18. Mai vil Samskipnaden åpne et tilbud på 

Grut i Tromsø (MH2) 
Åpningstid: 09.00 - 14.00 
 

Teorifagskantina i Tromsø 
Åpningstid 10.00 - 15.00

 

Vi gleder oss til å se dere tilbake i våre kantiner og har innført følgende tiltak for å hindre smittespredning i våre lokaler; 

  •  Mat og drikke kjøpes og tas med To Go, det vil foreløpig ikke være mulig å sitte ned og spise i noen av våre lokaler. 
  • Vi ber alle om å være nøye med håndvask, både før og etter handel. Håndsprit vil være tilgjengelig
  • Vi tar dessverre ikke mot kontanter, og vi oppfordrer til kontantfri handel med “tæpping 
  • Alle må være flinke til å holde en meter avstand  

Mat- og drikketilbudet er redusert, og vi gjør oppmerksom på at selv om campusene  gradvis åpner mer og mer opp, kan smittesituasjonen endre seg. Vi ber derfor om forståelse dersom det skjer endringer i åpningstid og tilbud på kort varsel. 

Velkommen tilbake, vi gleder oss til å se dere.

 

Siste nytt

Easter

Easter in Norway – general information and celebrating while distancing

Easter is serious business for Norwegians. Most shops are closed, and under normal circumstances, everyone would go away for the Easter holiday, preferably to a cabin in the mountains to ski, eat kvikklunsj and drink Solo. This year will be a bit different, but you can still try some Norwegian Easter traditions.

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.

Studentrådgivinga

Tips & råd: Hvordan leve i en koronatilpasset studenttilværelse

(English below)

Her følger noen gode råd fra studentrådgivinga for hvordan du på best mulig vis kan leve i en Korona-tilpasset studenttilværelse.