SøkMin side
Ofte stilte spørsmål

Hva er inkludert i husleien?

Her får du svar på hva som er inkludert i husleien når du leier hos oss.

Samskipnaden Bolyst 2 Åsgårdveien Foto Ørjan Marakatt Bertelsen 96 800px

Strøm

De fleste av våre boliger leies ut med strøm inkludert i leieprisen. Det finnes unntak på enkelte boliger i Rådyrveien i Harstad.

Internett

Alle våre studentboliger har internett inkludert i husleia. I de fleste av boligene leverer UiT nettet, som betyr at du må ha en aktiv brukerkonto ved UiT for å komme på nett. Nettet heter Eudoram. Ta kontakt med UiTs IT-support Orakelet for å få brukerkonto. Dersom du opplever problemer med nettet, eller ønsker brukerstøtte, hjelper også Orakelet deg med dette.

Merk!
Forhåpningen tester vi for tiden ny internettløsning levert av Cisco Meraki. Påloggingen gjøres ved bruk av eget passord som gis av Samskipnaden ved innflytting. Beboere som opplever feil med denne løsningen kan kontakte Orakelet på samme måte som andre.

Patoskogen
og Alma Halses har en annen type internettleveranse. Det er Signal som levere nettet i disse boligene. Hvis du opplever problemer med nettet, ta kontakt på telefon: 75 43 05 00.

Møbler

boligsida står det hva som følger med av møbler. Dersom det står at boligen er umøblert betyr det at den verken har hvitevarer eller møbler. De fleste av våre leiligheter er umøblerte, ettersom mange liker å møblere opp med egne møbler/ting. Les mer på den aktuelle boligtypen for nærmere spesifikasjoner. Alle våre hybler og leiligheter er uten gardiner. Enkelte områder har persienner, og her står det i beskrivelsen av boligen.

Ikke inkludert - Forsikring

Du må selv forsikre dine eiendeler mot skader som skyldes tyveri, hærverk, brann og vann ved å skaffe deg innboforsikring.

Samskipnaden er ikke ansvarlig for å erstatte skader på eiendelene dine som skyldes:

  • Tyveri
  • Hærverk
  • Brann og vann- som ville kunne vært dekket gjennom innboforsikring

Dersom du fortsatt er folkeregistrert hos dine foreldre kan du være dekket av deres forsikring, så det kan lønne seg å sjekke denne.


Oppdatert 15.08.2023

Til toppen