SøkMin side
Studentforeninger
Imladris logo

Tromsø

Imladris

For alle som liker spill, litteratur, kvasifilosifiske diskusjoner og sosial samhold.

Film og litteraturSpill

Studentforeningen Imladris eller Imladris er spillklubben ved Universitetet i Tromsø. Satsningfeltene våre er innenfor brettspill, rollespill, miniatyrspill, kortspill og litteratur innen Science fiction og fantasy. (Sci-fy)

Imladris har et foreningslokale ved HSL-fakultetet i rom B0102. Vårt motto er «When normality takes too much effort», og vi baserer våre interesseområder på alle typer spill, rollespill, kortspill, miniatyrspill og brygger på god gammeldags nerdfactor og grenseløse samtaler.

Imladris er en studentforening som har stor variasjon både når det gjelder aktiviteter og medlemmer. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan låne brettspill, rollespillbøker og annen litteratur inne på lokalet!

Migrasjonsprotokollen (utlånsbok) er å finne på tavla til venstre inne i lokalet. For lån av brettspill og rollespillbøker er 2 uker og lån av bøker er 1 måned.

Samtidig er lokalet samt arrangementer åpent for alle som ønsker.

Tirsdagbrettspill, Magic the Gathering drafts, miniatyrspillkvelder og Meet&Greet for rollespillere i starten av hvert semester (høst og vår) er noen av våre faste arrangementer og foreningen vår har også begynt en bokklubb med fokus på sci-fy!

Studentforeningen Imladris kan lettest kontaktes ved personlig oppmøte i glassburene ved siden av kantina i HSL-kjelleren.

Velkommen til oss!


Kontaktinfo:

E-post:
imladristromso@gmail.com
Facebook
https://www.facebook.com/groups/275249175831003/
Instagram
https://www.instagram.com/imladristromso/
Discord
https://discord.gg/kxftjrs
Twitter
http://twitter.com/imladristroms

Flere studentforeninger

Se alle