SøkMin side
Studentforeninger
Arktisk kor

Tromsø

Norges arktiske studentkor

Koret er for deg som ønsker å synge god kormusikk av høy kvalitet!

Musikk

Kontaktinformasjon:

Norges Arktiske Studentkor ble startet i 2020 av musikkinteresserte studenter.

Koret er for deg som ønsker å synge flerstemmig og spennende kormusikk av høy kvalitet! Koret er åpent for studenter av alle kjønn, i tillegg til personer opp til 32 år som ikke er studenter.

Vi ønsker veldig å møte deg som har sunget i kor før eller har annen erfaring med musikk, men du er også velkommen om du bare har veldig lyst til å prøve og synge i kor.

I starten av hvert semester arrangerer vi åpne øvelser, der du får muligheten til å bli kjent med de andre sangerne og prøve ut hvordan det er å være med i kor. De åpne øvelsene legges ut som arrangementer på Facebook, hvor du vil finne informasjon om tid og sted.

Det vil avholdes prøvesang før man tas opp som fast medlem i koret, dette er fordi vi vil bli kjent med deg som sanger og person og er ingenting å være nervøs for.

Vi ønsker å jobbe frem mot tydelige mål og konserter. Planen er å ha to konserter av varierende størrelse per semester. I tillegg til den musikalske kvaliteten, liker vi å fokusere på det sosiale samholdet i koret. Vi forsøker derfor å gjøre noe sosialt sammen, uavhengig om det er med eller uten alkohol, omtrent en gang per måned.

Koret dirigeres av Fredrik Wilhelm Garmann Klare. Han har bachelor i musikkvitenskap fra UiO, med klassisk sang som hovedinstrument. Han har flere års erfaring som assisterende dirigent for St. Hallvardsguttene, i tillegg til å ha vært korsanger selv.

Flere studentforeninger

Se alle