Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Treningspartner

Treningspartner er et tilbud til alle studenter som ønsker å finne en ny å trene med!

Oppdatert: 25.10.2021

Trening

Finn en Treningspartner

Savner du noen å trene sammen med og kunne tenke deg å bli kjent med en ny samtidig som du trener? Finn en Treningspartner!

Tromsø

Hva er Treningspartner?

Treningspartner er en tjeneste fra Samskipnaden og Kraft Sportssenter som lar deg finne nye treningspartnere.

Når du har registrert deg som treningspartner har du mulighet til å kontakte andre, og du kan selv bli kontaktet av en som søker en treningspartner. Du kan selv velge om du ønsker å kontakte noen som har lik erfaring som deg og som liker de samme treningsformene som du, eller du kan kontakte noen med annen erfaring og prøve nye treningsformer. Det er helt opp til deg hva du velger, og du står helt fritt til å ta kontakt med en annen treningspartner. Samskipnaden og Kraft Sportssenter vil kunne kontakte alle deltagere av tjenesten om det er viktig informasjon vedrørende Treningspartner og vårt treningstilbud.

Tjenesten er anonym frem til du tar kontakt og vil ved lansering vise registrerte treningspartnere i en ikke identifiserbar liste (så godt det lar seg gjøre). Tjenesten er helt gratis!

Viktig å huske på!

Som deltager i Treningspartner tjenesten er det viktig å huske på følgende:

Retningslinjer:

  • Gyldig medlemskap på Kraft Sportssenter.
  • Du kan når som helst fjerne deg fra tjenesten
  • Du er ansvarlig for at korrekte personopplysninger til enhver tid er registrert i Treningspartner sine systemer. Disse opplysningene kan endres via min side eller ved å ta kontakt på kraftaktiv@samskipnaden.no
  • Du skal behandle alle med respekt, og avstå fra alle former for kommunikasjon, handling eller behandling som kan oppleves som krenkende.
  • Du skal unngå alle former for verbal intimitet og berøring som er seksuelt ladet som oppleves som uønsket for den andre parten under øktene/møtene.

Nyheter

Se alle nyheter