SøkMin side
Aktuelt

Trenger du overnatting i kortere periode i Alta?

Er du samlingsbasert student - eller bare student med behov for overnatting - i Alta, kan du fortsatt bo i studentbolig! Med Samskipnaden har studenter alltid et sted å bo, også når du bare trenger å overnatte noen dager.

korttidsleie illustrasjon

Korttidsleie er et tilbud fra Samskipnaden hvor vi tilrettelegger for at studenter skal kunne bo hos oss også i kortere perioder når det er behov. Tilbudet er spesielt tilrettelagt for samlingsbaserte studenter, men alle som er student ved UiT kan ta i bruk tilbudet. Korttidsleie gjelder for studenter som trenger bolig fra 1 dag til opp til en måned i Alta. Ved lenger perioder, kan du søke studentbolig som vanlig, og oppgi tidsperioden du vil bo der.

Hvorfor bo i studentbolig

Det er mange grunner til at du burde velge studentbolig, selv om du kun har behov for å overnatte i en kort periode.

Samholdet
Ved å bo sammen, får man en større sjanse til å bli godt kjent med og knytte bånd til sine medstudenter, også på samlingsbasert studie. Det gjør det mer gøy å møtes på nytt!

Rimelig og fleksibelt
Å bo hos oss er rimeligere enn å bo på hotell. I Alta og Narvik er det under 600 kroner natten, og i Tromsø er det 3 000 for 5 netter, og det blir rimeligere jo lenger du bor.

Nært universitetet
Våre korttidsboliger er nær universitetet. I Narvik er du bare en åtte minutter gåtur unna campus, og i Alta er du bare en kort 5 minutter gåtur unna inngangsdøra til UiT.

Prioritert
Selv om ansatte ved UiT også kan bruke korttidsleie, er det studenten som har prioritet. Det betyr at selv om det er en travel periode, vil du som student ha god sjanse til å få bolig.

Kjøkken og vaskeri
Du har tilgang til fullt kjøkken med utstyr og til vaskeri.


Oppdatert 04.07.2024

Til toppen

Aktuelt fra Samskipnaden

Se alt fra aktuelt