SøkMin side
Studentboliger

narvik

fjellveien 33

2-roms leilighet

MatbutikkCampusSentrumStudenttreningNatur- og fritidsområderStudentbarnehage


Leie

7600 - 7600 kr pr/mnd


Fasiliteter

Bod
Vaskeri

7600 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Fjellveien studentboliger er det boliganlegget som ligger nærmest universitetet. Dette boliganlegget ligger svært nært alpinanlegg, Soria Moria studentbarnehage, Skistua barneskole og studentenes treningssenter Kraft Narvik. Du finner en matbutikk 10 minutters gange unna. Går du ned en bratt bakke er du midt i Narvik sentrum.

Boligbeskrivelse

Vi har til sammen ni umøblerte 2-roms leiligheter på 37 og 53 kvadratmeter. Leilighetene består av et soverom, bad og stue. Det er ikke hvitevarer inkludert. Leilighetene inneholder garderobeskap, panelovner og gardinoppheng. Det er et lite antall parkeringsplasser tilgjengelig og det er først til "mølla". Det er imidlertid rikelig med parkeringsplasser utenfor UIT. Det er internett på boligene.

Nærmiljø

Fjellveien studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Sommer som vinter, kan du ta fjellheisen opp til Fjellheisrestauranten, og gå videre opp til linken om du ønsker det. Her kan du nyte den flotte utsikten over, hav, fjell og fjord samt Narvik by.

Gå eller sykle til campus

Universitetet ligger rett ved boligene, og det tar kun noen minutter å gå.

Bussforbindelser

Våre boliger ligger sentralt I Narvik og behovet for buss er ikke stort. Bussterminalen hvor blant annet lokalbuss og flybuss har stopp ligger ved Amfi senteret. Det tar ca. 15 minutter å gå til bussterminalen.

7600 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.