SøkMin side
Bolyst Samskipnaden Foto Orjan Marakatt Bertelsen 465 1200px
Aktuelt

Hvorfor velge studentbarnehage?

Er du student med barn? Da er det mange fordeler ved å velge studentbarnehage! Vi har barnehager i Tromsø, Narvik og Alta, og alle er tilpasset studentforeldres hverdag.

Mange fordeler med studentbarnehage

Mange barnehagelærere

I studentbarnehagene er over halvparten av våre ansatte barnehagelærere, noe som gir god kompetanse og høy faglig kvalitet på tilbudet.

Eksamensgaranti

Dersom du har eksamen samtidig som du har sykt barn, hjelper vi deg med barnepass. Faller din eksamen sammen med eller nært opp til en av barnehagens fagdager og du mangler barnevakt, stiller vi opp med vikar og hjelper deg! Husk å melde fra og levere dokumentasjon til styrer senest to uker før den aktuelle fagdagen.

Kost i barnehagen

Studentbarnehagene serverer sunn og næringsrik mat hver dag i alle barnehagene, samt et fruktmåltid. Maten vi serverer følger anbefalingene i Helsedirektoratets Retningslinjer for mat og måltider i barnehagen. I Tromsø og Alta har vi et fullkosttilbud - du slipper å lage matpakke og vi minimerer matsvinnet. I Narvik har barna med matpakke til frokost og får varm lunsj fra vår kantine hver dag. Du finner mer informasjon under hver enkelt barrnehagene.

IMG 2291 1200px
Bolyst Samskipnaden Foto Orjan Marakatt Bertelsen 472 800px
Bolyst Samskipnaden Foto Orjan Marakatt Bertelsen 502 1200px

Barn fra 6 måneder

Det er vanskelig å flytte på studie- og semesterstart, og derfor kan barnet ditt starte i våre barnehager allerede fra det er 6 måneder gammelt.

Utvidet åpningstid

Dersom du trenger utvidet åpningstid en periode, for eksempel i forbindelse med praksis, så kan vi utvide åpningstiden for deg. Dette avtaler du direkte ved å ta kontakt med barnehagen din.Breivika, Prestvannet og Soria Moria studentbarnehage har fast utvidet åpningstid fra klokken 07.15.

Lørdagsåpent

Vi arrangerer felles aktivitetslørdager for barna i den mest hektiske eksamensperioden på våren, slik at du får mer tid til å lese.

Rimelig leie av barnehagen

Mange har ofte ikke plass til store barnebursdager hjemme. Derfor tilbyr vi foreldre å låne barnehagen for et symbolsk beløp når noe skal feires.

Beliggenhet i nærheten av campus eller studentbolig

I Alta og Narvik er studentbarnehagene nær campus, og det samme gjelder Breivika, Universet og Gimle studentbarnehager i Tromsø. Prestvannet og Storskogåsen studentbarnehager i Tromsø ligger nært studentboliger. Samskipnaden har også egne familieleiligheter som er øremerket studenter med barn.

Full Size Render 1200px
Prestvannet interor eksteriorprint 06 1200px
Gimle 2 1200px

Gratis barnehage i Finnmark og Nord-Troms

For studentbarnehagene gjelder dette Nyland studentbarnehage i Alta, som ligger på campus, vegg i vegg med universitetet.

Behold barnehageplassen frem til skolestart

Alle våre barn beholder plassen fram til skolestart, også når du er ferdig med studiene.


Oppdatert 24.01.2024

Til toppen