SøkMin side
Bolyst Samskipnaden Foto rjan Marakatt Bertelsen 38
Aktuelt

Korttidsovernatting ved studiestart

For deg som trenger tak over hodet mens du leter etter en permanent plass å bo

Tilbyr midlertidig overnatting

En god start på studietiden er viktig for at du skal trives, etablere et sosialt nettverk og komme godt i gang med ditt nye arktiske studentliv. Men, selv om du har kommet inn på studiet du ønsket, har du kanskje ikke funnet deg en plass å bo? Fortvil ikke. Mens du leter kan du benytte deg av flere tilbud.

Samskipnadens midlertidige botilbud

Samskipnaden tilbyr midlertidig bolig på Ørndalen studentboliger og tidligere Sydspissen hotell mens du leter etter en permanent plass å bo. For å benytte deg dette tilbudet må du være student ved UiT og ha en aktiv søknad I vårt boligsystem. Logg deg inn på Min side og send oss en beskjed under "henvendelser" for å gi oss beskjed om ditt behov.

De som blir tildelt et tilbud får tilgang til bad, en madrass og skap til oppbevaring. Der hvor vi har muligheter vil det også gis tilgang til kjøkken.

Tromsø camping:

Firepersonshytter med to soverom // ett soverom og sovesofa // eller fire senger i ett rom.

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og studenter kan booke direkte på deres hjemmeside www.tromsolodgeandcamping.no, bruk kampanjekoden STUDENTPRIS

Tromsø Camping kan også nås på telefon 77 63 80 37 eller på e-post post@tromsocamping.no

--

Vi anbefaler alltid at du kommer til byen selv om du ikke har en plass å bo. Det er mye lettere å finne seg bolig hvis man møter opp personlig på visninger.

Innflytting flytting studentbolig studentliv Orjan Marakatt Bertelsen 36 1200px

Studentboliger tildeles fortløpende

På høsten opplever vi at mange søker om studentbolig, og vårt boligkontor tildeler fortløpende. Det er store muligheter for at de som ikke har fått tildelt bolig før studiestart, får det tidlig i semesteret. Og selv om man ikke får bolig det første halve året - vil det alltid dukke opp muligheter på et senere tidspunkt dersom du holder søknaden din aktiv i våre systemer. Et tips er å søke på flere boligområder samtidig, da har du større sjans på at akkurat din ønskebolig blir ledig.


Oppdatert 11.04.2024

Til toppen

Aktuelt fra Samskipnaden

Se alt fra aktuelt