SøkMin side
Pride student tak dramvegen 13
Aktuelt

For alle studenter!

I Samskipnaden er vi opptatt av å skape et inkluderende miljø for alle studenter, uavhengig av seksuelle orientering eller kjønnsidentitet. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre våre tjenester så tilgjengelig som mulig for å sikre at alle studenter føler seg ivaretatt.

Samskipnadens samtaletilbud

Studenthelse er en viktig del av Samskipnadens tjenestetilbud, og på Studentrådgivinga forstår vi at skeive personer ofte kan møte på ekstra utfordringer og stressfaktorer i hverdagen. Vi tilbyr derfor støttetiltak som kan hjelpe deg med å håndtere disse utfordringene. I tillegg til sexologisk rådgivning, kan du også få terapeutiske samtaler og veiledning fra våre studentrådgivere for å takle stress, angstsymptomer eller andre psykiske helseutfordringer. En studentrådgiver er også en god samtalepartner om små og store ting man lurer på eller er usikker på om egen legning og identitet.

Alle studenter skal oppleve omsorg og ha visshet om at det eksisterer et beskyttende og støttende miljø der de kan åpne opp om psykisk helse og trivsel, uansett deres orientering eller identitet

Sexologisk rådgiving

Vi tilbyr også sexologisk rådgivning som en av våre viktigste viktige tjenester. Uansett seksuelle orientering eller kjønnsidentitet, kan dette være en trygg og støttende måte å snakke om egen seksuell helse på.

Bestill time her

Vi har kort ventetid, taushetsplikt og tjenesten er gratis. Du kan snakke med oss både IRL og digitalt

Trygt studiemiljø

For å sikre et trygt studiemiljø, legger vi stor vekt på inkludering og synlighet på våre campus. Vi har blant annet innført ytre markører som Prideflagg i kantinene, regnbuebilder på steder hvor studenter ferdes, og klistremerker med trygge budskap på dørene til våre studentrådgivere. Samskipnadens tjenestetilbud er til for absolutt alle!

Et trygt studiemiljø bygger på inkludering og likeverd. Derfor har Samskipnadens helsetilbud et tett samarbeid med våre trivselsverter og bomiljøkoordinatorer for å fremme inkludering i studentboligene. Vi ønsker å skape et miljø hvor alle føler seg velkomne, og oppfordrer studenter til å kontakte oss for hjelp eller spørsmål om inkludering og likeverd.

Sammen kan vi skape et mer inkluderende studiemiljø for alle.

20210611 080007884 i OS

Oppdatert 07.06.2024

Til toppen

Aktuelt fra Samskipnaden

Se alt fra aktuelt